HDPE GEOMEMBRANE

HDPE Geomembrane
HDPE Geomembrane

HDPE Geomembrane

Geomembrane zagotavljajo popolno tesnjenje celo pri najbolj strupenih substancah. Ščiti podtalnico pred onesnaževanjem, saj je navadno nameščen kot sestavni del tesnjenja dna odlagališč, kot tudi pri zapiranju odlagališč. Celo najbolj strogi predpisi in nadziranja skladiščenja, polnjenja, obdelave in uporabe onesnaženih tekočin. Izdelek je primeren pri netoksičnih aplikacijah hrambe vode, kot so strukture za zadržanje vode, kanali in bazeni. Za strmejše terene se lahko razvijejo rešitve z uporabo našega materiala, s strukturirano površino z višjim koeficientom trenja zaradi večje varnosti.

Geomembrane so gladke in strukturirane, debeline 0,75 do 3,0 mm in so certificirane s strani neodvisnih laboratorijev.

Geomembrane (debeline 1,5 mm in debelejše) se pogosto uporabljajo pri zaščiti podtalnice. Mednarodni certifikati so izdani v vseh evropskih državah. Na osnovi moderne proizvodnje in kontrole kvalitete je izdelana celotna dokumentacija proizvodnje geomembran od surovine do končnega proizvoda. So izredno vzdržljive, odporne na kemikalije in UV žarke. Varjenje geomembran in popravila se izvedejo s pomočjo vrhunske varilne opreme, ki registrira vse podatke izvedenega postopka. Preizkusi zračnega pritiska ali vakuumski preizkusi preverijo celovitost varov, tako da lahko zaupamo poprej izvedenemu postopku.

Z uporabo najbolj napredne varilne tehnologije ,in s pomočjo pooblaščenih strokovnjakov za polaganje teh materialov so možni hitri in učinkoviti programi namestitev.

HDPE geomembrana ima odlično varilno sposobnost, kar prinaša hitro polaganje in hitro izvedbo objektov.

Strukturni detajli, kot so npr. pritrditve in prediranja, se brez težav lahko izvajajo neposredno na licu mesta polaganja. Celotni postopek je za polagalca materiala enostaven.

Desetletja uspešnih aplikacij so dokaz visoke kvalitete geomembran in naše zavezanosti k odličnosti. V industriji je HDPE geomembrana poznana kot izdelek, katerega izdelava in polaganje sta enostavni, celo pri najstrožjih zahtevah. To se odraža v kvalitetni izvedbi vaših projektov.

Uradni zastopnik proizvajalca SOTRAFA